De bundel lezen brengt misschien soelaas!

Tijl Nuyts (1993) studeerde Engelse en Spaanse taal- en letterkunde en westerse literatuur. Er verschenen korte verhalen, gedichten en essays van hem in onder meer Deus ex Machina, Kluger Hans, DW B, Streven, Oikos, Romaneske, Mvslim.com, Gierik & NVT. Bij uitgeverij Polis verschijnt in januari 2017 zijn eerste gedichtenbundel Anagrammen van een blote keizer.

Gedichten

Willem Tjebbe Oostenbrink (Grijpskerk, 1963) dicht in het Westerkwartiers (West-Gronings) en in het Nederlands. Volgend jaar verschijnt zijn nieuwe bundel met gedichten, waaruit in Meander een gedicht. En een gedicht komt uit zijn eerste bundel, Opdreugde troanen .

Gedichten

Nog vijf gedichten die de aandacht trokken tussen de inzendingen in de eerste ronde van de Meander Dichtersprijs 2017. Van Bert Struyvé, Nico W. Pot, Robin Wim Hutse, Irene Schoenmacker en Hester van Beers .

Gedichten

Vijf gedichten die de aandacht trokken tussen de inzendingen in de eerste ronde van de Meander Dichtersprijs 2017. Van Jeanet van Omme, Kris de Lameillieure, Rinske Kegel, Jill Marchant en J.V. Neylen.