Gedichten

Annette Akkerman (Maarssen, 1962) is chemicus, schrijft pas sinds 2015 gedichten, haiku’s en korte verhalen en won toch al enkele prijzen.

Gedichten

Al sinds de begindagen van internet is Benders een alomtegenwoordige verschijning in de Nederlandse dichtwereld, koningstrol voor de een, begenadigd dichter voor de ander. Onlangs gaf hij zijn zevende bundel uit, Nachtefteling.

Gedichten

Een selectie uit de gedichten die werden ingezonden voor de Meander Dichtersprijs 2017. Gedichten van Wim Klooster, Meliza de Vries en Jeannette Jansen-Kim.

Gedichten

Een selectie uit de gedichten die werden ingezonden voor de Meander Dichtersprijs 2017. Gedichten van Pieter Olde Rikkert, Taco van Peijpe en Katrien Dessers.

Gedichten

Een selectie uit de gedichten die werden ingezonden voor de Meander Dichtersprijs 2017. Met Truus Roeygens, Rik Sprenkels en Odile Schmidt-Nouhan.

Gedichten

Arjan Keene (1963) stond vier keer in de top-100 van de Turing nationale gedichtenwedstrijd en won de Willem Wilmink Dichtwedstrijd in 2013.

Gedichten

Michelle Brouwer (Leeuwarden, 1991) is in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Creative Writing (ArtEZ) met een dichtbundel naar aanleiding van de gasbevingen in Groningen. Michelle droeg haar teksten onder andere voor op Lowlands, Onbederf’lijk Vers, Noorderzon en Dichters in de Prinsentuin en publiceerde onder meer in Op Ruwe Planken, De Optimist en het Passionate Platform.