Gedichten

Martin Reints (Amsterdam, 1950) publiceerde een essaybundel en verschillende dichtbundels. Hij won de J. Greshoffprijs en de Herman Gorterprijs. In zijn meest recente bundel Wildcamera (2017) staan gedichten en beschouwingen.

Gedichten

Wouter van Heiningen (1963) vult zijn dagen met poëzie. Gedichten schrijven, over poëzie schrijven op zijn blog, organiseren van poëziepodia en poëzie-evenementen, kleinschalig uitgeven van poëzie, lezen van poëzie, beoordelen en recenseren van poëzie en zo nu en dan voordragen op plekken in Nederland en België.

Gedichten

Theo Danes (1983) is dichter en vormgever. Met zijn oom en rijmdocent Ivo de Wijs schreef hij als toenmalig tienkamper de sportieve dichtbundels Atletische verzen en Olympische verzen. In 2016 volgde zijn solodebuut Personal Best.

Gedichten

Van Atze van Wieren (1943) verscheen afgelopen september Eeuwig leven, zijn derde dichtbundel. Werk van hem verscheen verder in verzamelbundels en tijdschriften. Ook won hij meerdere prijzen.

Gedichten

Gedichten van Vera Steenput, Annemarie van Harten, Robin Wim Hutse, Jan de Bruyn en Xander L Jongejan.

Gedichten

Marjan De Ridder aka Marianders is heilig verliefd op woorden. Daarnaast combineert ze deze met beelden, het resultaat daarvan kan je bekijken op haar website. Haar teksten zijn nomaden en reizen van poëzie, slam, spoken word tot rap. In de zomer van 2017 ging ze aan boord van de poëziebus, sindsdien is ze naar eigen zeggen niet meer uitgestapt.
Interview met Joris Denoo

Een pijnlijke bundel

Joris Denoo (Torhout, 1953) is een Vlaams germanist, dichter, proza-en toneelschrijver. Van hem verscheen in augustus 2017 de poëziebundel Zwaartekracht. Joris Denoo schrijft al decennia. Zijn verhalen stonden eens in het vroegere Meander, maar zijn proza is meestal totaal anders dan zijn poëzie, zoals hij hier vertelt.

Gedichten

Gedichten van Annette Akkerman, Taco van Peijpe, Pieter van de Walle, Arjen van de Meijgaard en Wim Vandeleene.